Nuorten ja naisten oma sarja suunnitteilla kaudelle 2024-25 - etsimme pelaajia!

5.5.2024

Uppopallolajiryhmä pyrkii järjestämään nuorille ja naisille oman sarjan tulevalle kaudelle 2024-25. Sarja järjestetään sekoitusjoukkueilla tai seurajoukkueilla, riippuen miten kiinnostusta löytyy.

Osallistumisoikeus on v.2004 tai myöhemmin syntyneillä nuorilla miehillä sekä kaikenikäisillä naisilla. 

Sarja pelataan turnausmaisesti, jos seurajoukkueita ei löydy. Tämä tarkoittaa sitä, että yksittäisten pelaajien ei tarvitse sitoutua koko kauteen vaan joka kierroksella jaetaan kyseiselle kierrokselle ilmoittautuneet pelaajat uudestaan. Jos näin pelataan, ei yksittäisille pelaajille tule kustannuksia. 

Kierroksia tulee olemaan luultavasti kolme ja pelit pelataan muiden sarjapelien yhteydessä. Pelien pituus mahdollisesti 2 x 10 min. 

Mukaan tarvitaan kaiken tasoisia pelaajia, aina aloittelijoista kokeneisiin konkareihin. Sarjan pelit pyritään pitämään rentoina, tasaisina ja ennen kaikkea hyvinä tilaisuuksina onnistumisille! 

Ilmoittautua voi yksittäisenä pelaajana (tai joukkueena) Irinalle 31.5 mennessä tai vaikka heti. Irina@viippola.com / 0503574046. Huom. Ilmoittautuminen ei ole sitova, joten voit ilmoittautua vaikka et olisi vielä ihan varma osallistumisesta.