Naisten avoin maajoukkueleiri Turussa 21.-22.11.

1.11.2020

Naisten ja nuorten tyttöjen avoin maajoukkueleiri järjestetään Suomen Turussa 21.-22.11.2020. Leiri järjestetään samanaikaisesti miesten maajoukkueen kanssa Impivaaran uimahallissa.

Leiri on avoin kaikille naisille ja tytöille, jotka ovat jo hetken harrastaneet uppopalloa ja haluavat kehittää itseään uppopalloilijoina. Leirillä treenataan uppopallon tekniikkaa ja pelataan yhdessä harjoituspelejä. Leireiltä on mahdollisuus päästä mukaan maajoukkuerinkiin tai leirille voi osallistua muuten vain omaksi ja muiden iloksi.

Seuraava suuri päätavoite maajoukkueella on kesän 2021 EM-kisat, ja Turun leiri on kisoihin tähtäävän harjoittelukauden toinen harjoitusleiri. Kauden aikana järjestettäviltä leireiltä on kaikilla osallistujilla mahdollisuus pyrkiä kisajoukkueeseen mukaan. 

Turun allas on iso, joten sinne mahtuu samanaikaisesti harjoittelemaan sekä naisten että miesten porukka. Yhteisaltaat on varattu seuraavasti:

 

La 21.11.

 1. allas klo 10:00 - 12:00

 2. allas klo 15:00 - 17:00

Su 22.11.

 1. allas klo 9:30 - 11:00

 2. allas klo 14:00 - 15:30

 

Kummankin päivän altaiden välissä pidetään palaveri, jossa käsitellään mennyttä ja tulevaa allasta. Lisäksi jatkamme viime leirillä aloitettua keskustelua maajoukkueen toiminnan yleisistä käytänteistä.

Aloitamme leirin la 21.11. klo 9:00 uimahallin edessä ja lopetamme su 22.11. n. klo 16:15 pienen loppupalaverin jälkeen.

 

Leirin hinta on 10 € (sisältää allasmaksun). Maksutietoja voi kysellä: Heli Koskinen 0503137721

 

Ilmoittautumiset 14.11. mennessä uppopallonaiset.fi -sivuston kautta.

 

Koronahuomioita:

 

Koska kuitenkin elämme poikkeusaikaa, tulee vallitseva koronatilanne huomioida leirilläkin. Tutustu siis alla oleviin ohjeistuksiin huolella etukäteen ennen leirille saapumista ja varustaudu asianmukaisella tavalla. Näin voimme kaikki yhdessä ehkäistä koronan leviämistä.

 • Hengityssuojainten käyttö hallilla ja pukuhuoneissa suositeltavaa. Jokaisen osallistujan tulee varata itselleen tarvittava määrä kasvomaskeja mukaan viikonloppua varten.

 • Kipeänä et voi tulla leirille.

 • Palaverit pidetään ulkona tai allastilojen katsomossa riittävät turvavälit huomioiden. Varaudu siis säänmukaisella varustuksella.

 • Eväiden syönnin yhteydessä maskia ei voi käyttää, joten tällöin tulee huolehtia erityisen tarkkaan turvaväleistä (1,5 - 2m) ja käsihygieniasta. Huoltolaukusta (ja varmasti myös uimahallilta) löytyy käsidesiä, mutta oman putelin voi myös ottaa mukaan.

 • "Turhaa" seurustelua sisätiloissa (kahviossa) pyritään välttämään.

 • Pukuhuoneisiin siirrytään riittäviä etäisyyksiä noudattaen, eikä pukuhuoneisiin jäädä turhaan oleskelemaan.

 • Suihku- ja allastiloissakin pyritään pitämään turvavälit, vaikka niissä tartuntariski on kostean ja lämpimän ilman vuoksi pienempi.

 

Noudatetaan yhdessä näitä ohjeita, niin voidaan minimoida tartuntariskit ja tehdä jokaiselle osallistujalle turvallisempi olo.

 

Tervetuloa leirille!

 

Lisätietoja:

Elina Salmela-Marttila

elina.p.salmela@gmail.com

0405106869